Покрай връзката си с Венсан Касел 22-годишната Тина Кунаки стана популярна за отрицателно време. Всичко започна с коментарите за голямата им възрастова разлика, след това дойде новината за лудата им сватба, а наскоро двамата станаха и родители.

Красивата французойка няма никакви притеснения от голото си тяло - по време на бременността й я видяхме неведнъж по бански и дори без бански. Сега идва и поредната изненада от Кунаки, която съвсем безпроблемно влиза в графата "провокации".

Вчера, на 25 юни, в YouTube бе публикувано видеото към песента "Too Hot" на Pink Noise. Тайният проект е заснет преди месеци, когато съпругата на Венсан Касел е в напреднала бременност. А кадрите моментално предизвикаха хиляди коментари.

Във видеото виждаме Кунаки с огромен корем и афро плитки да интимничи с друга дама в опит да я превърне в... жаба. След това няколко ръце започват да се прокрадват по корема на Тина, която се е излегнала с оскъдно облекло върху едно легло. 

Кадри от клипа, в който главните действащи лица са жаби, но ние не можем да спрем да гледаме Тина, се появиха както в нейния профил в Instagram, така и в този на Венсан Касел. И това е ясен знак, че той одобрява тази нейна изява, която мнозина определиха за неприемлива и прекалено провокативна.