У нас отпускарският сезон може и още да не е приключил, но животът в Америка вече ври и кипи.

Тейлър Суифт, "Новолуние" и защо певицата е искала да участва в поредицата "Здрач"

Ролята, която Тейлър Суифт не получи (а толкова е искала)

Дори няколко секунди в кадър щяха да са й достатъчни

На Запад който бил на почивка, бил. Сега всички са вторачили погледи в това какво се случи по време на връчването на наградите VMA. Видео наградите на MTV бяха раздадени снощи, 28 август, и както и се очакваше, изненади на събитието не липсваха.

Освен поредицата от впечатляващи тоалети, на които се порадвахме, една голяма новина също бе съобщена по време на награждаването. Но нека караме поред.

Снимка 585617

Източник: GettyImages

Първо, няма как да пропуснем да отдадем заслуженото внимание на Тейлър Суифт. Тя грабна цели три награди, включително за най-добро видео и най-добра режисура, все за проекта ѝ All Too Well, който засне сама миналата година.

Освен с успеха от поредната си силна в професионален план година, изпълнителката впечатли и с бляскавия тоалет, с който се появи на червения килим снощи. Тейлър предизвика фурор веднага щом бе забелязана на събитието, облечена в къса рокля, сияеща като бижу.

Снимка 585618

Източник: GettyImages

Изцяло украсена със скъпоценни камъни, създадената от дизайнера Oscar de la Renta рокля показва и малко повечко плът, отколкото Тейлър е свикнала. Но си личи, че тя се чувства комфортно, уверена и секси. Роклята е съчетала със също толкова заслепяващи обувки на Christian Louboutin, като не е подминала нито бижутата, нито пък характерните за грима ѝ червено червило и очна линия.

Тейлър Суифт, Shake It Off, Playas Gon' Play и какво каза певицата за текста на песента

Тейлър Суифт отвръща на удара

Певицата защитава със зъби и нокти творчеството си

Но освен всичко това, Тейлър изненада и с още нещо. Докато се бе качила на сцената, за да приеме и последната си награда за вечерта, тя направи едно съвсем неочаквано изявление.

А именно - че скоро ѝ предстои да издаде следващия си студиен албум. Midnights ще съдържа 13 парчета и може да очакваме на 21 октомври, пише Billboard.