През последните години свикнахме да чуваме как Тейлър Суифт е подобрила този или онзи рекорд. А за нея просто сякаш не е проблем да го прави.

Тейлър Суифт, предстоящият Red (Taylor’s Version) и репликата на диамантения пръстен от корицата му

Тейлър Суиф знае как да спечели дамите

Освен с музиката си

Феновете ѝ са ужасно много и очакват с нетърпение всичко, което 31-годишната изпълнителка пуска на пазара. Същото важи и за албума ѝ Red (Taylor's Version), който счупи няколко рекорда на Spotify.

Според туит в официалния профил на стрийминг платформата в Twitter, Red (Taylor's Version) е подобрил рекорда на Spotify за най-стриймван албум, издаден от жена, за един ден. Суифт е подобрила и рекорда за най-стриймвана изпълнителка за един ден.

От Spotify не влизат в конкретика и данни, но не е и нужно, защото вече сме свикнали Тейлър Суифт да подобрява всякакви рекорди.

От Deadline припомнят, че Red (Taylor's Version) е всъщност презаписания Red, който беше пуснат през 2012 г. Това е вторият презаписан албум за Суифт, след като през април се появи и Fearless (Taylor's Version).

Тейлър Суифт, Fearless, The Beatles и как певицата надмина рекорда на легендарната група

Тейлър Суифт би рекорда на The Beatles

Това не се е случвало през последните 54 години

Преди време изпълнителката се зарече да презапише първите си шест албума като опит да си върне авторските права върху тях след спор със звукозаписната си компания и продуцента Скутър Браун.