Да си роден в семейството на известни и богати хора невинаги ти гарантира щастие. Много често получаваш точно обратното заради високите очаквания на обществото към теб. Явно точно това се е случило и с най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур.

Талула Уилис и битката ѝ с анорексията - как е изглеждала преди и сега дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис

Пребори ли се с анорексията дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур

Как е изглеждала преди и сега Талула

Талула Уилис разкри, че години наред е страдала от анорексия вследствие на коментарите, които хората са правели за нея онлайн. През пролетта на 2022 г. постъпва в център за лечение на хранителни разстройства в Тексас - по това време тя тежи 38 килограма.

По онова време постоянно й е било студено, освен това се е притеснявала да излезе извън къщи, защото може да не открие място, където да седне, за да събере сили. Тази слабост вече е в миналото и 29-годишната Талула се чувства здрава.

Това обаче не означава, че не си припомня борбата и трудностите, през които е минала като анорексичка. Тя публикува свое видео в Instagram от периода в центъра за лечение. На него очевидно в добро настроение тя припява към популярната песен на Шаги "Wasn't Me".

"Осъзнах, че това, което исках повече от хармония с тялото ми, беше хармония със семейството ми - да не ги тревожа, да облекча сестрите и родителите си", пише Талула Уилис във Vogue. И явно го е постигнала.