На крехката едва 11-годишна възраст Талула Уилис започва да изпитва тревожност заради външния си вид. Когато отива на събитие заедно с майка си Деми Мур и тогавашния ѝ съпруг Аштън Кътчър, момичето се е почувствало вече пораснало и уверено, облечено в палто от норка. Развълнувана да разбере дали след партито някъде в медиите са отразили тоалета ѝ, тя отваря лаптопа си, написва името си в Гугъл, но се натъква на нещо, за което се оказва неподготвена.

Талула Уилис, Дилън Бус и за кого се сгоди дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур

Какво се случва с дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур

И защо всички в семейството са щастливи

В онлайн пространството Талула прочита какви ли не обидни коментари за външния си вид. В един от тях се изтъква, че челюстта ѝ е мъжка, а цялостно момичето изглежда като "грозна версия на баща си" (Брус Уилис).

В свое есе, публикувано във Vogue през май, Талула Уилис разказва именно за този преломен момент в живота си, който я кара да продължи да живее с убеждението, че е грозна. Разказвайки болезнената си история, вече 29-годишната дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис разкрива, че заради хранителното разстройство, което е развила, до пролетта на 2022 г. е тежала едва 38 килограма.

Сега обаче Талула Уилис е на пътя си към възстановяването от анорексията. А за напредъка си тя споделя с пост в Instagram.

Докато на първата снимки я виждаме още в периода, когато теглото ѝ е било плашещо малко, то на втората тялото ѝ вече изглежда доста по-здраво.

Брус Уилис отблизо - емоционалният разказ на дъщеря му Талула

Брус Уилис отблизо - емоционалният разказ на дъщеря му Талула

Борбата с фронтотемпорална деменция

"Обичам я. И аз я обичам и виждам колко смела е тя", пише Талула Уилис към поста си, с което още веднъж показва колко важно е човек да се приема, харесва и да уважава и да се грижи за тялото си.