Талула Уилис никога не е криела здравословните си проблеми от последователите си в социалните медии и общественото внимание. Тя е споделяла за хранителни разстройства, кожни проблеми, а сега разкри и доста по-сериозно заболяване.

Деми Мур в компанията на дъщерите си Румър, Скаут и Талула Уилис на афтърпартито на Оскарите

Колко секси са жените от семейството на Брус Уилис

Майка и дъщери излизат на парти

30-годишната Талула, която е най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур, сподели, че е била диагностицирана с аутизъм като възрастна. Разкритието й е споделено покрай видео, на което тя е все още малка и е в прегръдките на известния си баща.

Докато Брус Уилис дава интервю, малката Талула не спира да гали обръсната му глава и да си играе с ушите му - поведение, познато при хората с диагнози от аутистичния спектър. Повтарящите се движения и звуци целят да регулират емоциите им и да ги успокоят.

Талула разказва, че е диганостицирана с аутизъм през изминалото лято и това напълно променя нещата за нея, защото си дава сметка за много неща в живота, които до момента не е можела да си обясни.

Според изследване от 2019 г. жените са много по-често диагностицирани с разстройства от аутистичния спектър в по-късен етап от живота. Това обаче е пагубно за развитието им преди това, по време на което те се чувстват "сгрешени", "лоши" и "не наред".

До момента Талула Уилис - по-малка сестра на Румър и Скаут, е признавала, че страда от хранителни разстройства, синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, както и гранично разстройство на личността, припомнят Yahoo News.