В края на миналата година останахме стъписани от думите на T.I, че разговаря с гинеколога на дъщеря си Дейжа Харис, за да разбере дали е правила секс.

T.I., Дейжа Харис, девствеността ѝ как рапърът контролира дъщеря си

Рапърът, който следи дали дъщеря му е девствена

T.I. удиви всички с изкаването си

Малко след това рапърът се опита да се измъкне от създалата се ситуация и нападките, които получи, с оправданието, че го е казал на шега.

Няколко месеца по-късно разбираме и какво точно мисли 18-годишната Харис по въпроса. В един от епизодите на предаването T.I. & Tiny: Friends & Family Hustle, което показва живота на семейството на рапъра, Дейжа казва и как се е почувствала след думите на баща си.

Когато е видяла колко много хора в Twitter коментират темата, се е почувствала засрамена, наранена и ядосана. Дейжа Харис казва, че се опитва да не мисли за случилото се, но ѝ е почти невъзможно. Тя дори смята, че баща ѝ проявява двойни стандарти за секса спрямо братята ѝ.

Според нея T.I се шегува на тази тема със синовете си, но към нея отношението е различно. Дейжа е убедена, че когато стане родител, ще изгради по-добра емоционална връзка с децата си, за да не се налага и те да изпитват това, което тя.

T.I., Дейжа Харис и защо дъщеря му не го следва в Instagram

Защо дъщерята на T.I. му е бясна

Проверката на девствеността е странно нещо

Разбира се, не смята, че T.I е лош баща, но цялата тази ситуация се е оказала доста травматизираща за нея.