В последните седмици почитателите на тениса са вперили поглед в Австралия, където се провежда първият от четирите големи турнира за годината. В Australian Open участват почти всички големи имена в тениса в момента, сред тях е и Стефанос Циципас.

Карлос Алкарас, Calvin Klein Underwear и как световният номер 1 в тениса е новото рекламно лице на марката

Когато световен шампион по тенис се съблече по бельо

Нови върхове за Карлос Алкарас

24-годишният гръцки тенисист продължава победоносния си ход в турнира и вече е на полуфинал. По-голям интерес обаче предизвика интервюто му на корта веднага след края на мача с бившия тенисист Джим Къриър.

"Австралия е страхотна страна. Обичам много австралийски неща. Една от любимите ми актриси е от тук, Марго Роби. Иска ми се тя...", каза Циципас и след това е прекъснат от Къриър.

Снимка 603333

Източник: GettyImages

"Някакво предложение ли отправяш? Какво се случва? На какво ставаме свидетели?", са въпросите, на които тенисистът трябва да отговори. След първоначалното притеснение, той казва, че ще се радва да я види на трибуните на свой мач.

"Значи това е официална покана към Марго Роби? Искам нещата да са абсолютно ясни", отново пита Къриър. На което Циципас отвръща: "Абсолютно." Остава да видим дали Марго Роби ще откликне на поканата.

Greek City Times припомнят, че Циципас е "лудо влюбен" в настоящата си приятелка Теодора Петалас. Ние пък припомняме, че Марго Роби е щастливо омъжена за продуцента Том Акърли.