Човек би си помислил, че от човек на възрастта и с кариерата на Антъни Хопкинс няма какво кой знае какво да се очаква повече. Както обаче казва дизайнерът Джонатан Андресън: "Има само един Антъни Хопкинс", и ни дава нагледен пример.

Антъни Хопкинс, Оскари 2021 и кой е най-възрастният актьор, печелил наградата

Как Антъни Хопкинс влезе в историята на Оскарите

На 83 актьорът спечели втората си златна статуетка

84-годишният актьор и носител на два Оскара е новото рекламно лице на Loewe.

Испанската модна къща го избира за един от моделите, които да представят есенно-зимната им колекция. Останалите са значително по-младите, но също толкова талантливи британски актьори Джош О'Конър (The Crown) и Джеси Бъкли ("Непознатата дъщеря").

Те, както и Хопкинс, са снимани от фотографа Юрген Телер с един от най-популярните модели на Loewe. Актьорът от "Мълчанието на агнетата" позира с две различни чанти на марката, както и маратонки, и пуловер Loewe.

От Vogue ни припомнят, че Антъни Хопкинс се снима в реклами на модни марки не за първи път. Преди това е бил лице на Loro Piana и Brioni. А ние междувременно сме в очакване на Zero Contact - футуристичният трилър с негово участие, за милиардер, който оставя тайнствено послание на сина си и още четирима човека.