Връзката на Софи Търнър и Джо Джонас определено се развива като по учебник. Двамата започнаха да излизат през 2016 г., през 2019 г. се ожениха, а през 2020 г. се разбра, че очакват и първото си дете. Направо готов за романтична комедия сценарий.

Софи Търнър, Джо Джонас и новината за бременността на актрисата и първото им дете

Софи Търнър е бременна

Двамата я обявиха ексклузивно

Преди няколко дни чрез видео връзка Джо Джонас беше гост на вечерното шоу на Джеймс Кордън, което последният води от дома си. Именно в разговора между двамата Джонас сподели нещо много интересно за началото на връзката си с Търнър.

Изпълнителят каза, че когато са били "млади гаджета", актрисата го е накарала да изгледа всички филми за Хари Потър. Това е било условието ѝ, ако Джонас е искал да бъдат гаджета и, евентуално, да се оженят (което вече е факт).

Причината е, че Софи Търнър е голям фен както на книгите, така и на филмите, а според Джо Джонас във Великобритания всяка Коледа всички гледат филмите за Хари Потър.

Като послушно и влюбено момче, той е изгледал всички филми и признава, че се е влюбил в тях.

Софи Търнър, Х-Мен и ролята, за която би убила

Ролята, за която Софи Търнър би убила

Напълно я разбираме защо

А сега, когато са затворени у дома, двамата оползотворяват времето си, сглобявайки Lego. Едно от тях е Хогуортс, което има над 7000 части.

Но и Джонас не е останал длъжен на съпругата си - накарал я е да изгледа всички филми за "Властелинът на пръстените", защото те са сред любимите му.