Неведнъж сме казвали, че Славена Вътова е сред любимките ни, имали привилегията на носят короната на Мис България през годините. Това в причината честичко да хвърляме по едно око в профила с социалните мрежи на българския модел. 

Славена Вътова и забавното ѝ видео, в което се шегува със семейството си

Как се шегува със семейството си Славена Вътова

Мис България 2006 г. определено има чувство за хумор

Славена е много активна там и често публикува забавни семейни снимки и клипове с двете си дъщери. Понякога ни прави свидетели на някоя от своите интензивни тренировки, а друг път пък - дава полезни готварски съвети. 

От последните кадри в профила ѝ в Instagram разбираме, че Мис България 2006 г., двете ѝ момичета и съпругът ѝ са откраднали малко време, за да се насладят на една екзотична ваканция. И то не къде да е, а сред едно от райските кътчета на планетата ни - Малдивите. 

Виждаме снимка на Славена по бански, с която демонстрира перфектната си фигура. Освен това ни показва и как искрено се забавлява с момичетата, възползвайки се от някои от атракциите, които предлагат красивите острови, като разходка с каяк например. По всичко личи, че семейството си изкарва просто страхотно и сме сигурни, че е въпрос на време да качи още снимки от прекрасната им ваканция.

Славена Вътова, "Хапки щастие" и новината за книгата с вкусни рецепти и зравословни навици на българския модел

Малките тайни на Славена Вътова

"Хапки щастие" - новата книга на модела

Преди няколко месеца Славена разкри малките тайни за мотивацията си да спортува непрекъснато и да се храни здравословно. Направи го в книгата "Хапки щастие", в която събира вкусните си рецепти и навици, за да изглежда и да се чувства по-добре.