Доколкото знаем, новият сезон на "България търси талант" трябва да стартира тази есен. И с наближаването на есента (колкото и да е тъжно, че лятото малко по-малко си отива) от bTV разкриват все повече около предаването.

Ицо Хазарта, "България търси талант" и новата роля на рапъра

Ицо Хазарта в нова роля

Какво ще прави на малкия екран

Към момента е ясно, че водещи на "България търси талант" ще бъдат Сашо Кадиев и Даниел Петканов. Миналата седмица пък стана ясно, че в ролята на жури ще влезе рапърът Ицо Хазарта.

Не сме и очаквали да бъде сам в това начинание, а вече знаем един от помощниците му. Вторият член на журито в новия сезон ще бъде Славена Вътова.

Славена е модел и телевизионен водещ, на 30 години от град Шумен. Конкурса Мис България печели през 2006 г. Това, което някой може и да не знае за нея, е, че е тренирала четири години лека атлетика и три години тенис на маса.

Като жури в "България търси талант" тя ще оценява, а където се налага и поощрява, участниците. Обещава, че няма да бъде строгият член от журито, а ще се опитва да открие красотата във всеки един талант.

Даниел Петканов, "България търси талант" и каква ще бъде ролята му в предаването

Даниел Петканов е новият водещ на "България търси талант"

Александър Кадиев ще партнира на Лудия репортер в новото му амплоа

Славена Вътова ще търси участници, които са целенасочени и са вложили постоянство и характер в това да усъвършенстват талантите си. Това е така, защото самата тя смята, че талантът е дарба, върху която човек трябва да работи, за да развие.