Напоследък Киану Рийвс може и да е известен с ролята си на хладнокръвен убиец Джон Уик, но той и дългогодишната му приятелка Александра Грант стоплиха сърцата на феновете си преди броени дни. 

Специалният подарък на Киану Рийвс - какви тениски е подарил актьорът на каскадьорите от "Джон Уик 4"

Специалният подарък на Киану Рийвс към каскадьорите от "Джон Уик 4"

Г-н Уик е щедър човек

Актьорът, който навърши 58 години през септември миналата година, не се появява често на публични места с 50-годишната си любима. Понякога двойката все пак радва с присъствието си хората на обществени места. А изборът на последното събитие, на което двамата присъстваха, не е случаен - все пак Александра е художник.

При появата им на червения килим в Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис, двойката беше уловена да се смее и дори да споделя целувка. А както отбелязват от Daily Mail, такава интимност на обществено място двамата до момента не са си позволявали.

Грант, носител на награди за визуален артист, избра яркочервена рокля на цветя на Carolina Herrera с дължина до земята за случая, докато Рийвс изглеждаше елегантен в тъмносин костюм и раирана вратовръзка.

И макар да е доста потаен за личния си живот, изглежда напоследък Киану Рийвс е в настроение за споделяне. Наскоро актьорът разкри, че за последно е изпитал истинско блаженство именно с Александра Грант, и то в леглото.

Снимка 614723

Източник: GettyImages

"Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствах се страхотно. Беше просто наистина хубаво да сме заедно", сподели тогава Киану Рийвс. 

Киану Рийвс разкрива как се чувства в леглото с Александра Грант

Киану Рийвс разкрива как се чувства в леглото с Александра Грант

Искрено и лично от актьора

Връзката им започва преди години покрай общ артистичен проект - той пише поезия, а тя илюстрира книгата. И по всичко личи, че с времето любовта им става все по-силна, истинска и непоклатима.