Няма съмнение, че напоследък две от най-обсъжданите теми - що се отнася до знаменитости, са раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк и хипотетичната връзка на актьора с Лейди Гага.

Брадли Купър, Лейди Гага и живеят ли двамата заедно

Заедно ли живеят Лейди Гага и Брадли Купър

Какво твърдят някои американски и руски издания

Историята между тях тримата разпали любопитството както на почитателите им, така и на пресата. И макар че излезе информация, според която Купър и Гага споделят само близки приятелски отношения и нищо повече, феновете и някои медии не престават да се ровят в личния живот на звездите, за да се докопат до други новини.

Стана ясно, че Брадли и Ирина са се договорили за попечителството на двегодишната им дъщеря. Така то не само ще бъде съвместно, но двамата са стигнали до консенсус и да живеят в един и същи град - Ню Йорк, за да може Леа да расте под общите им родителски грижи.

Синтия Джерманота

Източник: GettyImages

Синтия Джерманота

Въпреки привидно цивилизованите отношения между Брадли и Ирина и липсата на каквито и да е между актьорът и Лейди Гага, Sputnik News все пак решава да потърси майката на Гага - Синтия Джерманота, за коментар относно раздялата на Купър и Шейк.

Според изданието, на въпроса дали дъщеря ѝ е причината за раздялата на Брадли и Ирина, майката на певицата отговорила, че вината винаги е в мъжете. Не знаем как точно да тълкуваме думите на Синтия Джерманота, но изглежда, че най-малкото е запозната с точната причина за разпадането на връзката между модела и актьора.