90-те години в света на модата бяха белязани от появата на т.нар. Голяма шестица - шестте велики модела със статут на знаменитости, които оставиха своята незаличима диря в света на модата завинаги. Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Евангелиста, Ел Макферсън и Кристи Търлингтън станаха представители на ново поколение звезди, които няма да бъдат забравени.

Синди Крауфорд и снимката, която моделът публикува за рождения си ден

Синди Крауфорд - на 56, но все така неустоима

Как моделът отбеляза рождения си ден

20 и няколко години по-късно тези модели продължават да бъдат все така очарователно красиви, независимо от възрастта си. Точно като Синди Крауфорд, която е на 56 години, но изглежда все така зашеметяващо по бански. 

Кая Гербер може и да е голямото име в света на моделите в момента, но майка й все още по нищо не й отстъпва. Може отдавна да не е активно работещ модел, но всяка жена би завидяла на формата на 56-годишната Синди Крауфорд.

И макар отстрани тя да ни изглежда даденост, зад красивото тяло и блестяща кожа се крият много труд, здравословно хранене и движение.

От последните снимки, които моделът качи в своя Instagram, ясно се вижда как прекарва лятото си, а именно в компанията на съпруга си Ранди Гербер, за когото е омъжена от 24 години.

Вместо на море обаче, двамата са решили летните им дни да минават на брега на езерото. Толкова години един до друг, Синди и Ранди продължават да се радват на любовта си.