Кино легендата Силвестър Сталоун е решил да се раздели със своя уникален Cadillac Escalade. Автомобилът е от серията ESV, което означава, че е по-дълъг и по-висок от стандартната модификация.

Освен че е бил за кратко собственост на Слай, чисто новият автомобил е модифициран специално по неговите предпочитания, което го прави още по-ценен и желан за колекционери и обикновени милионери.

Снимка 492654

Източник: Becker Automotive Design

Модификациите са дело на компанията Becker Automotive Design, които стоят в основата и на още един "звезден" Escalade, собственост на Том Брейди, който също бе продаден наскоро. За разлика от него обаче, колата на Сталоун почти не е била използвана от него и е изминала едва 1609 километра.

Снимка 492655

Източник: Becker Automotive Design

ESV версията на Escalade е с над 60 сантиметра по-дълга от стандартния вариант, което означава разточителен комфорт на задните седалки. Всъщност думата "седалки" не е съвсем коректна, защото става въпрос за пет кресла с функция за масаж, охлаждане и отопление, а срещу тях се намират няколко LCD дисплея, както и 43-инчов телевизор, на който да гледаме как някой от героите на Сталоун избива десетки лоши с голи ръце и подръчни материали.

Снимка 492653

Източник: Becker Automotive Design

Двете кресла, които са ориентирани по посока на движението, имат и специални удължения с електрическо управление, които позволяват на пътниците да се излегнат удобно. А за да не се чудят къде да си оставят пуканките и напитката, от Becker Automotive Design са вградили сгъваеми таблички, като в луксозен самолет.

Прозорците пък са оборудвани с електрически щори, за да остане случващото се в интериора пълна загадка за простолюдието отвън.

Снимка 492648

Източник: Becker Automotive Design

Цената? 350 000 долара. Това е много над стойността на стандартен Escallade ESV (89 500 долара), но имайки предвид, че само модификациите по интериора струват над 130 000 долара, а предишният собственик е Силвестър Сталоун, сумата звучи доста изгодно.