През лятото на миналата година Сиара стана майка за трети път. А само няколко месеца по-късно се похвали, че почти е върнала чудесната си форма.

Сиара, свалените килограми, майчинството и новата й розова коса

Колко килограма свали Сиара след раждането

Възхищаваме й се

Малко повече от година по-късно вече със сигурност можем да кажем, че Сиара в перфектна форма. Личи си от постовете ѝ в Instagram, а именно един от последните показа не само това, но и завидни танцови умения, които знаем също, че притежава.

В кратко клипче, което може да бъде видяно и в профила на изпълнителката в TikTok, виждаме как Сиара е приклекнала и танцува с ханша си. 

Вижда се обаче и че освен шала (или там каквото точно е), увит около кръста ѝ, изпълнителката не носи никакви други дрехи. И цялото това упражнение се случва, докато върху главата на Сиара има поставена бутилка.

Странна комбинация, но от текста към поста разбираме, че всъщност по този начин се включва в предизвикателство в социалните мрежи за баланс - #balancechallenge. Бутилката върху главата на Сиара също не е случайна - това ромът Ten to One Rum, в който тя преди няколко месеци инвестира и се превърна в един от собствениците на бранда.