През декември 2020 г. певицата FKA Twigs официално заведе дело срещу Шая Лебоф за сексуален, физически и емоционален тормоз. Малко след това тя даде интервю за New York Times, в което обясни подробности за случилото се във връзката им.

Снимка 518126

Източник: GettyImages

Изданието даде възможност на 34-годишния актьор да каже и собствената си гледна точка. Думите му тогава бяха: "Нямам извинение за алкохолизма и агресията си, само мога да обясня от какво са причинени. Тормозил съм себе си и всички най-близки хора около мен с години. Срам ме е от това и се извинявам на тези, които съм наранил."

Ето че малко повече от месец по-късно Лебоф отрича всяко едно обвинение, отправено срещу него. Изявлението е от страна на адвокатите му и в него се казва, че актьорът "отрича всяко едно конкретно или общо обвинение в жалбата на Барнет (Талия Дебрет Барнет е истинското име на FKA Twigs).

Снимка 518128

Източник: GettyImages

В изявлението се казва още, че Лебоф никога не е причинявал каквото и да било нараняване на Барнет. Адвокатите му настояват още певицата да поеме всички разходи по делото, както и каквито други разходи прецени съда, че е нужно.