Откакто се разведе с известния журналист Фил Бронщайн през 2004 г., името на Шарън Стоун се свързва с няколко мъже, с които така и не стига до по-сериозни отношения.

Шарън Стоун, новата снимка по бански и колко добре изглежда актрисата на 63

Шарън Стоун посреща лятото по бански

Как изглежда актрисата на 63

Въпреки това актрисата се радва на живота в компанията на трите си деца и любимите си кучета, а всяка нова нейна снимка на корица на списание или дори в социалните медии предизвиква бурни реакции.

На 63 години звездата, която завинаги ще свързваме с "Първичен инстинкт" и с култовата сцена с кръстосването на краката, е в супер форма, тренира, изглежда страхотно и отказва да остарява.

А според последната информация, стигнала до медиите, се забавлява здраво в компанията на 25-годишния рапър RMR. Което пък породи слуховете, че това е новото ѝ гадже. Двамата са забелязани заедно в Лос Анджелис, а миналата седмица са били засечени да се забавляват в клубовете Delilah и The Highlight Room.

"Те бяха заедно на парти на Drake, танцуваха под звуците на хип хоп и отваряха бутилки шампанско. Крис Браун също беше там. Наслаждават се на компанията си и си прекарват страхотно", предава Page Six, като се позовава на свои източник.

RMR е нашумял изпълнител, който е популярен с това, че носи черна ски маска и златно покритие на зъбите си, но пази истинската си самоличност и името му не е известно. Както се вижда от снимките на изданието, рапърът дори е успял да накара актрисата да сложи една от неговите маски.

Шарън Стоун, Робърт де Ниро и кой е най-добрият актьор с когото се е целувала

Най-добрият актьор в целувките според Шарън Стоун

Има какво да сподели от първа ръка

"Те са на една и съща честота и имат уникално приятелство", казва източникът. Това се вижда и в Instagram, където двамата взаимно си харесват публикациите. 

А дали това наистина ще се окаже "уникално приятелство", любов или пък перфектна PR-кампания на изгряващата звезда, предстои да видим.