За пореден път Шарън Стоун доказа, че възрастта е само число. Макар и на 65 години, тя никак не се колебае да позира по бански и да показва това на милионите си почитатели по света.

Шарън Стоун посреща лятото със секси бански

Шарън Стоун посреща лятото със секси бански

И доказва, че възрастта няма значение

Преди няколко дни звездата от "Първичен инстинкт" отново напомни за себе си и летните емоции, които преживява, споделяйки снимка от дома си, вероятно в Бевърли Хилс, в своя Instagram профил.

На кадъра тя позира боса пред хладилника, усмихвайки се широко на камерата, докато грабва малка бутилка в ръка. Облечена е в ярък, привличащ веднага вниманието оранжев цял бански, единственото допълнение към който са златните бижута по ръцете и около врата.

Явно за Шарън Стоун горещият сезон тече в пълна сила и тя се е отдала на удоволствията, които носи той. "Честито лято" е посланието, което отправя към последователите си.

Любопитно е, че хладилникът на Шарън не е особено пълен с продукти - или поне от това, което успяваме да видим от кадъра. Но явно няма как иначе да се поддържа страхотна фигура. Още повече че самата звезда декларира, публикувайки снимката, че се стреми всичко в живота ѝ да бъде "здравословно".

Шарън неведнъж е заявявала, че изглежда толкова невероятно на 65, благодарение на "дисциплината", която си налага и на рутинните тренировки.

"Работя ежедневно за това. За мен дисциплината е вид свобода", обясни тя пред списание Shape през 2021 г. "Всеки път, когато тренирам, правя нещо различно в зависимост от това кои области трябва да се раздвижат."

Брус Уилис, Шарън Стоун, Емилия Кларк, Ранди Травис - звездите се сблъскаха с афазията

Звездите, които се сблъскаха с коварното заболяване афазия

И говорят открито за това

И обяснява подробно за упражненията, които са част от ежедневието ѝ. Които прави дори когато седи на бюрото, пред компютъра. "Имам малки гривни за тежести с каишки за ръце и ги слагам, докато седя там. Може да звучи странно, но е удивително колко много тренировки може човек да прави пред компютъра си само с няколко килограма на ръцете си", допълва актрисата, цитирана от Hollywood Life.