Шарън Стоун е напълно готова за лятото - и това, както се оказва, не са празни приказки. За да подкрепи собствените си думи, актрисата публикува невероятно селфи в Instagram, на което позира с изрязан секси бански.

Шарън Стоун, Shedding и откриването на първата й изложба

Скритият талант на Шарън Стоун

Актрисата в ново амплоа

На кадъра 65-годишната звезда позира пред огромно огледало, част от интериора на пищно обзаведеното ѝ имение в Бевърли Хилс. Към малките зелени бикини с животински принт, Шарън носи единствено тъмни слънчеви очила, а късата ѝ руса коса е оформена на леки, небрежни вълни.

На заден план се забелязват мебели в класически стил, които са в синхрон с красивата колона с орнаменти, а над всичко това стои огромен портрет на Мерилин Монро.

"Готова за лятото", написа звездата от "Първичен инстинкт" към снимката.

Много от последователите на актрисата (а те са над 3.5 милиона) се включиха с коментари, изразявайки възхищението си от запазената за годините фигура на Шарън. Но най-добрите реакции дойдоха от колегите ѝ. Звездата от "Белият олеандър" Мишел Пфайфър, както и Приянка Чопра, реагираха с поредица от положителни емотикони.

Шарън явно няма никакви угризения да демонстрира зашеметяващия си външен вид на всяка възраст, пише Hollywood Life. В интервю за New Yorker през 2021 г. тя открито говори за напредването на годините и по-конкретно за жените в Холивуд, преминали 40 години, които изживяват заради това "труден период".

"Наистина не разбирам каква е причината", каза тогава тя. "Това е моментът, в който жената е най-красива, способна и успешна. И ако има някаква причина да бъде потискана, то това е заради страха да не стане по-могъща и силна от мъжете."

Шарън Стоун, Патрик Стоун и потвърждението за тежката загуба на брата на актрисата

Тежката загуба на Шарън Стоун

Какво сподели актрисата с феновете си

А колкото до завидната си физика и начина по който я поддържа, актрисата споделя, че това е "нещо много и по-просто, отколкото някой може да си помисли".

"Не ям преработена храна. Не пия кофеин и много рядко ще посегна към алкохол или газирана напитка", обясни Шарън. "Но ям месо и черен шоколад. Слагам захар в чая, ако ми се иска. Съобразявам се единствено с глутена, тъй като страдам от автоимунното заболяване цьолиакия."