Напоследък почти не минава важно светско събитие, в което да не блесна звездата на актрисата Шарън Стоун. На 63 години тя все още знае как да прикове всички погледи към себе си.

Шарън Стоун, почивката ѝ във Франция и новите снимки по бански

Секси снимките на Шарън Стоун по бански

Актрисата събира слънце в Южна Франция

Ето че след кратка почивка във Франция, по време на която се радва на последните топли слънчеви лъчи по бански, светът отново говори за неповторимата Шарън Стоун.

Това се случи на кинофестивала в Цюрих, Швейцария, на който холивудската звезда получи наградата "Златна икона", а снимки от събитието сподели самата тя в профила си в Instagram.

Почетното отличие ѝ беше дадено за цялостна кариера в киното, а актрисата не успя да скрие вълнението и сълзите в очите си, пише Daly Mail. Наградата беше връчена преди прожекция на класическия трилър "Казино" на Мартин Скорсезе, за който Шарън Стоун беше номинирана за "Оскар" през 1996 г.

По време на събитието Шарън Стоун блестеше в златиста рокля без презрамки на Dolce & Gabbana, която подчерта безупречната ѝ фигура. 

"Шарън Стоун е истинска икона на седмото изкуство", каза художественият директор на фестивала Кристиан Юнген пред Hollywood Reporter. „Това е жена, която Хичкок би обичал. Нейните отличителни качества са неустоим чар, дълбочина, талант да играе цяла гама от роли и способност да завладява публиката като никой друг."