Преди 27 години Шарън Стоун стана Шарън Стоун - провокативната секси блондинка, която не се притеснява да захвърли дрехите пред камерата и да влезе в мъжките фантазии - с ролята си в "Първичен инстинкт".

Снимка 422472

Източник: Facebook / Vogue Portugal / Branislav Simoncik

Но днес годината е 2019-а, Шарън Стоун е на 61, и сякаш нищо не се е променило. Е, може напоследък да не е особено продуктивна откъм филми, но пък успя да ни напомни за себе си така, както най-добре умее - с голота и дързък поглед.

Сега тя е на корицата на Vogue Португалия в едно специално секс издание. Черно и бяло, изрязано деколте, високи токчета, мрежест чорапогащник, искрящо руса коса и едни безкрайни крака.

Снимка 422474

Източник: Facebook / Sharon Stone / Branislav Simoncik

Но Шарън Стоун стига много по-далеч и показва щедро гърдите си. 

Снимка 422477

Източник: Facebook / Sharon Stone / Branislav Simoncik

Повечето кадри са черно-бели, a позите - правилно подбрани, за да ни върнат спомените към ролята на Катрин Трамел в "Първичен инстинкт".

Шарън може вече да не е първа младост, но е от онези жени, за които годините не са водещ фактор, а "секси" е вечното определение, което върви с името им.

Въпреки това, Стоун не се смята за секссимвол. Тя просто дава на хората това, което искат от нея, за да може после да им покаже много повече от това, което те са очаквали.

А днес актрисата играе играта по своите правила. И говори открито за сексуалния тормоз в Холивуд от първо лице и от гледната точка на своя опит.

Звездата й изгрява като красавица, която не се свени да се съблича, но заради своя ум и борбеност днес Стоун не е просто поредната секси блондинка от Меката на киното, а истинска икона.