С годините Шакира успя да си изгради име на музикалната сцена и затова винаги, когато трябва да изпълни някое от парчетата си, публиката е в екстаз.

Шакира с обяснение в любов към баща си Уилям Мебарак

Кого нарече Шакира "любовта на живота ми"

Изпълнителката цени семейството си

Така бе и на наградите VMAs. Изпълнителката имаше четири номинации, като успя да спечели наградата Video Vanguard, която се дава за цялостни заслуги за видеоклиповете ѝ през годините. С това се превърна в първата латиноамериканка, отличена с тази награда.

Освен това, Шакира спечели и наградата за най-добра колаборация на годината. Колумбийката привлече вниманието още с пристигането си на церемонията. Тя бе заложила на секси и изрязана рокля на Versace и обувки на платформа на Jimmy Choo.

Снимка 633553

Източник: GettyImages

Шакира бе придружена от синовете си Милан (10 г.) и Саша (8 г.). По време на церемонията изпълнителката се качи на сцената, за да изпълни някои от най-големите си хитове през годините. В рамките на 10 минути 46-годишната колумбийка показа, че все още е в най-добрата си форма.

Снимка 633552

Източник: GettyImages

След представлението си Шакира смени тоалетите и заложи отново на рокля на Versace, но този път в син цвят с отличителни големи безопасни игли, пише InStyle. Е, добре знаем, че Шакира умее да привлича вниманието.