Вече е повече от ясно, че всичко между Шакира и Жерар Пике е приключило. Бившият футболист изглежда щастлив с половинката си Клара Чия, докато колумбийската изпълнителка все още търси новата си любов.

Шакира с Video Vanguard Award - голямото признание от наградите Video Music Awards 2023

Голямото признание за Шакира

Какво я нарежда до Бийтълс, Мадона и Бионсе

В момента може би най-големи шансове да я намери е в лицето на Люис Хамилтън, но дори не сме сигурни, че между двамата има нещо. Очевидно Пике не е мъжът на живота на Шакира, но се оказва, че такъв все пак има.

В един от последните си постове в Instagram изпълнителката публикува черно-бяла снимка, на която е със своя баща Уилям Мебарак. Под снимката тя написа: "Честит рожден ден на моя най-добър приятел и любовта на живота ми", пише Marca.

Известно е, че Шакира е в близки отношения с 92-годишния си баща. Само преди няколко месеца изпълнителката пътува до Колумбия, за да бъде близо до баща си. Тогава той претърпя операция заради хидроцефалия, с която се бори през последните месеци. 

Тайните партита на Жерар Пике без Шакира

Тайните партита на Пике (без Шакира, разбира се)

Нови твърения за живота на футболиста

През 2022 г. Уилям Мебарак бе приет на два пъти в болница. Първият път заради падане, в следвие на което е наранил таза си, докато при втория семейството на Шакира запази пълно мълчание за причината, пише Hola.