Лятото е към своя край и морските снимки, които доскоро превземаха социалните мрежи и съответно – екраните на телефоните ни, стават все по-редки.

Ким Кардашиян, Салма Хайек, Диляна Попова, Никол Шерцингер бяха само част от звездите, които споделяха плажните си истории с нас.

Шакира, колумбийската певица с ливански, италиански и испански корени, също публикува една страхотна снимка. На нея тя е на брега, стъпила на пясъка на фона на морето и небето.

View this post on Instagram

on

Шакира е със страхотни бански от две части в нежно лилаво и с ресни. „Това е нов бански костюм, който проектирах сама и моя приятелка Бего го направи за мен“, написа тя към снимката и допълни, че винаги създава свой модел за лятото.

View this post on Instagram

on

Няколко дена преди снимката по бански, тя пусна друга морска снимка и се отбеляза от луксозния курорт Waldorf Astoria Ithaafushi на Малдивите. Нарече мястото едно от най-сладките на света. 

View this post on Instagram

on

Шакира и съпругът ѝ Жерар Пике избраха Малдивите за семейна почивка. Двойката и двамата им синове са прекарали десетина дена на южния атол Мале, пише Dreaming of Maldives. 

Шакира сподели с феновете си някои типични малдивски моменти, прекарани с футболиста на Барселона Жерар Пике и двете им момчета.