Колкото и да е пълен графикът й, Серина Уилямс винаги намира време за кратки почивки, които споделя с най-близките си хора.

От профила й в Instagram разбираме, че последните дни тя прекарва на яхта заедно със сестра си Винъс. Естествено, точното си местонахождение предпочитат да запазят в тайна.

От кадрите разбираме също, че Уилямс не пропуска сутрешната си лека тренировка, дори когато е във ваканция. А основна част от нея е разтягането, в което определено е добра. Щом получи похвали дори от Никол Шерцингер...

Тенисистката ни демонстрира, че е в най-добрата си форма, но ни сподели и една друга интересна подробност. В последно време можем да я видим с доста дълга опашка, толкова дълга, колкото не е имала. Или по-скоро толкова голяма, че чак е решила да й даде име  - Трикси.

Явно дългите коси вдъхват допълнителна увереност на Серина и я карат да се чувства по-женствена, в което няма нищо лошо. В това се убеждаваме и от всички снимки по бански, които показват откровено тялото й под различни ъгли.