От почти два месеца Александра Петканова реши да поднови профила си в YouTube, където качва най-различни клипчета. Така станахме свидетели на първата ѝ песен, която имаше ироничен характер - "Тест". 

Александра Петканова, една пародия и първата й песен

Александра Петканова с първа песен

Какво е новото й начинание

В друг клип пък проследихме историята на бременността ѝ, от която научихме някои интересни подробности. Александра обаче няма никакво намерение да ни оставя да скучаем. Поредното видео в канала ѝ ни дава възможността да надникнем в дома ѝ. 

Даниел Петканов влиза в ролята на оператор, Александра - на гид, а малкият Габриел е в кадър почти през цялото време. Всичко започва от входната врата и шегата, че цветът ѝ, който е жълт, е съобразен с този на количката на малкия Габриел, както и на маратонките на Даниел. 

Семейство Петканови, Александра Петканова и историята на бременноста ѝ

Александра Петканова и историята на бременността ѝ

Колко килограма е качила и други подробности

Разходката из дома на семейство Петканови тръгва от банята за гости, в която жълтото отново преобладава. След това се спираме в холната част, където има много интересни неща, сред които и възглавници с котки. Това обаче не са обикновени котки, защото приличат на известни личности. 

Семейство Петканови, Александра Петканова и промяната ѝ два месеца след раждането

Александра Петканова и промяната ѝ два месеца след раждането

Какво е успяла да постигне

Правят впечатление и многото шарени фигурки, които Даниел и Александра обожават. Следва кухнята и въобще не сме изненадани, че и тя е... жълта. С това приключва и първата част от гостуването, защото ще има друг клип, в който ще ни покажат останалата част от дома си, а ние нямаме търпение.