Селена Гомес определено не е от звездите, които обичат да бъдат дръзки и провокативни. Дори напротив - когато трябва да бъде малко по-разсъблечена, тя сякаш винаги изглежда леко смутена от този факт.

Последната снимка по бански, която певицата сподели в профила си, има много по-важна цел от тази да ни покаже колко добре изглежда в него.

28-годишната изпълнителка връща лентата назад към бъбречната трансплантация, която преживя през 2017 г.

"Спомням си, че първоначално ми беше много трудно да показвам белега от нея. Не исках да се вижда на снимки, затова винаги носех нещо, което да го покрива", признава тя.

Сега обаче, "се чувствам уверена повече от всякога в това коя съм и през какво съм преминала... и се гордея с него", продължава Гомес. Затова и гордо показва въпросния белег.

След това разбираме, че публикацията е реклама на марка бански, но по-важното в случая е, че Селена е събрала смелостта да покаже това, което крие с години, и да се отърси от страховете си.

Селена Гомес, корицата и интервюто й за Allure и козметичната й линия Rare Beauty

Когато и на Селена Гомес й се наложи да покаже малко повече плът

Откровено интервю

В последно време тя демонстрира положителна промяна, която много ни радва. Певицата сама признава, че е спряла да се опитва да бъде перфектна и просто иска да е себе си. Вече не се сравнява и с другите и знае, че начинът, по който сам се възприемаш, също е от решаващо значение, предава Prevention.