Досега Селена Гомес винаги ни е показвала, че не се отказва лесно. Явно твърдо е решена да се научи и да готви, защото на 21 януари ще тръгне вторият сезон на собственото й кулинарно шоу Selena + Chef по HBO Max.

Селена Гомес, Selena + Chef и кулинарното шоу на певицата по HBO Max

Когато Селена се завърти в кухнята

Смях и провалени рецепти

Както и в първия сезон, така и в този, Селена ще върти тиганите под зоркото око на не един или двама шеф готвачи. И по-добре, защото нещата могат да станат смешно-страшни (или ще е по-точно да кажем страшно смешни...).

А с видео в Instagram Селена отсега ни подготвя психически точно за това - поредната доза смях, още горящи тигани и разпадащи се кухненски уреди в ръцете на непохватната актриса и певица.

И във втория сезон на шоуто дядото на Селена ще й удари едно рамо (дано не хвърчат и тигани) с полезни и практични кулинарни съвети. Ще се включат и цял отбор виртуални експерти, между които Греъм Елиът, Аарти Секейра и Хосе Андрес.

Но най-хубавото е, че Гомес ще продължи с даренията на благотворителни организации, но на кои точно - ще решават гостите в края на всеки епизод. Защото това е концепцията на предаването.