На 22 юли Селена Гомес навърши 27 години. Напоследък изпълнителката се е отдала на безкрайни забавления с приятели, затова не ни изненада начинът, по който е решила да прекара рождения си ден.

Гомес стегна куфарите и събра най-близките си приятели, за да отидат заедно... на гости на баба и дядо.

Преди да се озадачим, е важно да поясним, че роднините й живеят в Италия. Явно имат и достатъчно голяма къща, за да приютят внучка си и голямата й компания.

Селена успешно комбинира срещата с роднините с обиколка на остров Капри и Рим, а слънчевото и горещо време допринесе за доброто настроение.

След като пообиколиха италианската столица, певицата и приятелите й се отдадоха на дълъг обяд в известен местен ресторант, пише People.

Селена Гомес, снимките по бански и как се превърна в спасителка на плажа

Селена Гомес е спасителка на плажа

Къде се забавлява певицата

В едно от любимите места за хапване на Гомес в Рим компанията се е насладила на морски деликатеси и вкусни десерти. Но без големи торти, фойерверки и излишна показност. На следващият ден пък всички отпътуваха към остров Капри за морски забавления, разходки и малко шопинг.

След дългата почивка от работа, която Гомес си взе, тя вече няма търпение да се прибере у дома и да продължи работата по новия си албум. А ние нямаме търпение да чуем нещо ново от нея съвсем скоро. Както обеща - до края на годината.