Завръщането на Селена Гомес на музикалната сцена в края на миналата година мина под знака на всичко неизказано за любовта, което тя успя да вплете в албума си. А в последното си интервю певицата говори за смисъла, който е вложила в текстовете на песните от Rare.

По думите на Гомес, за всеки е важно да разбере своята ценност като отделен индивид, да има самоуважение. И въпреки че самата тя го осъзнава, именно постигането на висока самооценка и увереност е една от най-трудните задачи, с която не спира да се бори.

В последно време обаче оценява, че има значителен напредък. И той се изразява най-вече в това, че дава гласност на нещата, за които наистина иска да говори и има какво да каже, а не следва тенденциите и това, което другите искат да чуят.

Селена признава също така, че има вечери, в които си мисли, че никога няма да намери своята правилна половинка и ще си остане вечно сама. След това обаче успява да се върне към реалността и към надеждата, че за всеки човек на този свят има друг.

Все пак, тя смята себе си все още за "бебе" и определено не всичко е приключило за нея в любовен план, а тепърва започва. И певицата знае, че може да не е перфектна, но със сигурност е специална. Затова заслужава и специален човек, който да се отнася към нея по правилния начин, пише Fox News.

Джъстин Бийбър, началото на връзката му с Хейли Болдиун и как го е наранила Селена Гомес

Изневерявали ли са си Джъстин и Хейли

Призраци на бивши гаджета

А от личния си опит с връзките Гомес е научила, че има едни хора, които искат непрекъснато да нараняват другия, за да виждат, че на него му пука и го боли. Освен това, по този начин го държат под контрол и не му позволяват да осъзнае, че всъщност е много по-силен и може просто да сложи край на тази ситуация. Дали има предвид някого...