В последните месеци Селена Гомес е по-откровена от всякога. Тя говори открито за възстановяването след бъбречната трансплантация, за проблемите с психиката и за това как всеки в нейното състояние не трябва да се притеснява да търси помощ.

Селена Гомес, предишните й връзки и признанията на певицата за психичното здраве

Новото начало на Селена

Всяко зло за добро

Сред трудните моменти в живота на певицата няма как да не споменем и раздялата й с Джъстин Бийбър. Доста скоро след нея той започна връзка с Хейли Болдуин, която вече от две години е госпожа Бийбър. А името на Селена някак все продължава да се свързва с тях двамата.

За Гомес тази страница е затворена отдавна, още преди година, когато издаде двете песни - "Look at her now" и "Lose you to love me". С тях тя каза, каквото имаше да казва, остави зад гърба си близо 10-годишната връзка на приливи и отливи и продължи напред.

Това обаче не спря мнозина да поставят Селена срещу Хейли, да измислят някакви съревнования помежду им и да заплитат любения триъгълник, който не съществува. Според източници, цитирани от ELLE, и на семейство Бийбър, и на Гомес вече им е дошло до гуша от подобни драми.

Последен Джъстин коментира ситуацията, като заяви, че на него и съпругата му вече им е много трудно да слушат как предишната му връзка е била по-добра от тази. За него подобно отношение не е никак правилно и помоли всички да спрат с изказването на мненията си.

Снимка 321506

Източник: GettyImages

Въпреки че не живее в миналото и иска да гледа само към бъдещето, изпълнителката все още не се чувства готова за нова сериозна връзка. Вместо това, тя акцентира само на своето лично щастие, което явно се е научила да не зависи от друг, освен от нея.

Последните слухове я свързваха със звездата от NBA Джими Бътлър. Двамата се чувстват добре в компанията си, но не искат да избързват. На Селена й е добре както да е сама, така и да излиза с някого. Само да не става прекалено сложно, предава ET.

Селена Гомес, Saved By the Bell и шегата с бъбречната й трансплантация

Кой се подигра със Селена Гомес

Някои неща просто не са позволени

Гомес има и не малки изисквания към мъжа, който ще заслужи място в нейното сърце за дълго. Тя иска да е уверен, подкрепящ, умен, забавен и да може да му има пълно доверие. И вероятно просто все още не го е намерила, затова и е по-обрана откъм чувства.