Откакто следим Сами Хоссни в социалните мрежи, той винаги е успявал да ни вдъхнови да бъдем по-добра версия на самите себе си.

И докато при нас положението с формата е по-скоро на приливи и отливи, то при Сами то е направо бетон. Доказват го снимките в профила му в Instagram.

В един от постовете си в социалната мрежа Сами Хоссни пояснява, че никога не се е водил от числа и мерки като например какъв е процентът на подкожни мазнини в тялото му. И макар че често му задават именно този въпрос, той няма никаква представа.

"Това, което трябва да гледате, е дали изглеждате достатъчно добре за вашите собствени критерии", допълва още треньорът. Сами тренира редовно и според неговите критерии се храни относително добре - нито залита преобладаващо към нездравословна храна, нито е много стриктен и яде само пиле и броколи.

Доволен е, че се храни и без да изключва любимите си храни от менюто. Може и да не е сред най-нацепените, както сам се изразява, но пък може да се похвали, че издържа шест петминутни рунда по бразилско джиу джицу.

Сами Хоссни е убеден, че дължи външния си вид на факта, че познава и храната, която приема, и приблизителния си среден калориен разход. Според него всеки може да постигне подобен баланс, а желаното тяло ще дойде като бонус.