През последните години се убеждаваме все повече, че женският футбол не отстъпва по атрактивност на мъжкия. Изминалото световно първенство дори показа, че може да го задмине.

Неприличното предложение, което Алиша Леман получи за 100 000 долара

Неприличното предложение, което Алиша Леман получи за 100 000 долара

Кой е "световноизвестният" мъж...

В момента една от най-добрите футболистки в света е Сам Кър. Тя успява да помага на своя клубен отбор Челси да печели титли, но за момента няма същия успех в националния отбор на Австралия.

В личен план обаче нещата се развиват също много добре за Кър. От People разбираме, че нападателката на Челси се е сгодила за половинката си Кристи Мюис.

За първи път двете загатнаха, че между тях има нещо по време на Олимпиадата в Токио. Тогава двете се изправиха една срещу друга - Мюис в отбора на САЩ, а Кър в този на Австралия. Тогава обаче американките се оказаха по-добри и победиха опонентките си.

След края на мача двете футболистки бяха забелязани заедно, като Кристи Мюис утешаваше Сам Кър. Малко по-късно връзката им стана официална, когато 30-годишната австралийка публикува тяхна обща снимка в Instagram.

Очевидно през тези години връзката им от разстояние не е пострадала, а дори се е заздравила. Както вече споменахме, Сам Кър играе в Англия с екипа на Челси, докато Кристи Мюис играе е Америка с екипа на Готъм.

През миналата година 32-годишната Мюис разкри пред GAFFER, че връзката от разстояние е трудна, но двете си говорят много чрез FaceTime. Друг основен стожер на връзката между футболистките, освен любовта, е подкрепата и фактът, че разбират спорта и искат да се развиват.

Швеция, Испания или САЩ - кой е номер едно при жените във футбола след световното първенство

На кое място е България в женския футбол

И кой е номер едно след световното първенство

"Мисля, че нещото, което ни държи е, че можем да видим крайна точка. И двете просто искаме взаимно да се справяме толкова добре в кариерата си. Не мисля, че можеш да имаш връзка от разстояние с някой, който не разбира спорта", казва тогава Кър.