Салма Хайек твърди, че е в най-прекрасния етап от живота си. И сме склонни да ѝ вярваме - изградила е успешна кариера, радва се на семеен уют и изглежда зашеметяващо за своите 56 години. И освен това не пропуска при всеки възможен случай да се отдава на удоволствия, свързани с екзотични пътешествия, лежерни уикенди или грижи за себе си.

Салма Хайек, Валентина Палома Пино, Франсоа-Анри Пино и семейната снимка на Седмицата на модата

Кое прави Салма Хайек щастлива

Какво повече му трябва на човек

Актрисата често документира тези събития в социалните мрежи - дали се излежава безгрижно на яхта сред морските вълни, или позира в някоя далечна дестинация. Или пък както виждаме от последните ѝ споделени снимки в Instagram - прекарва времето си в сауната. Всъщност, това е един от многото и явно любимите начини на Салма да "работи" върху себе си.

Но в случая любопитен е не толкова фактът, че звездата прекарва времето си в нагорещената сауна, а по-скоро начинът, по който е избрала да го направи - пък и да го покаже на хилядите си последователи.

На снимките Салма Хайек е полегнала непринудено на пейката в сауната, а единственото нещо, което покрива голото ѝ тяло са две експертно сгънати бели кърпи. Едната леко закрива гърдите ѝ, а другата таза, оставяйки раменете, корема и краката ѝ напълно изложени на показ. Топлината на сауната придава естествен блясък на тена ѝ, а тъмната, къдрава коса е свободно спусната около тялото.

"Лечебната сила на сауната за премахване на стреса", написа актрисата към публикацията, повтаряйки същото съобщение и на испански.

Салма Хайек, новите и снимки по бански и колко добре изглежда актрисата на поредната ѝ ваканция

Нова доза снимки по бански от Салма Хайек

Естествена и секси, както винаги

Наскоро холивудската звезда предприе и поредното си пътуване в чужбина, пише InStyle. Този път бе избрала Испания и, разбира се, не пропусна да поздрави феновете си. Тя публикува кадър от своята ваканция, на който позира за селфи на брега на океана, докато яде паеля.