Преди малко повече от месец Румър Уилис и половинката ѝ Дерек Ричард станаха родители за първи път, посрещайки на бял свят дъщеря си Луета.

Румър Уилис и Дерек Ричард Томас посрещнаха дъщеря си Луета

Брус Уилис и Деми Мур с нова роля в живота

Ново попълнение в семейството

И понеже знаем, че Румър е от хората, които не се свенят да споделят лични неща, не се изненадваме от разкритията, които направи в подкаста Informed Pregnancy.

Румър Уилис роди на 18 април в дома си, обградена от половинката си, майка си Деми Мур и двете ѝ сестри - Талула и Скаут. Седмици преди това тя се е подготвяла за естествено раждане, като в големия ден целия процес е бил наблюдавам от дула.

Но при нея раждането се е развило изключително бързо, като само за един час е получила от пет до 20 сантиметра разкритие. Това е означавало, че Румър е трябвало бързо да се премести във ваната, където и да се случи раждането.

Но дулата е забелязала, че водите ѝ още не са изтекли. Тогава е предложила Румър Уилис сама да спука околоплодния мехур. И дъщерята на Брус Уилис буквално е взела нещата в свои ръце.

"Можех напълно да почувствам този малък мехур - усеща се като балон, пълен с вода, но с малко по-твърда обвивка." И така по сигнал на дулата при следващата контракция Румър Уилис е спукала околоплодния мехур с пръста си.

Румър Уилис - откровено за бременността и плановете за семейството си

Румър Уилис - откровено за бременността и плановете за семейството си

Още по-бременна и секси

След този момент Уилис споделя, че цялото раждане се случи толкова бързо, че дори не е успяла да го осъзнае. Дулата и Дерек Ричард са посрещнали бебето, като то е било увито в пъпната връв и се е наложила тяхната намеса, пише Entertainment Tonight.