Една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур - Румър Уилис, публикува няколко свои снимки по бельо, без грим и без никаква обработка, придружени с размислите й за това защо трябва да приемаме тялото си такова, какво е.

Най-голямата наследница на звездната двойка явно не смята, че има перфектните мерки, но предпочита да ги покаже в социалните мрежи, за да окуражи и други като нея да се обичат.

"Тялото ми е направило толкова много за мен и работи толкова здраво за мен... Въпреки това, най-често чува какво не е наред с него", казва Румър. Тя признава, че по време на самоизолацията й е било много трудно да не намира утеха в храната и да намира мотивация да тренира у дома.

Уилис смята, че е напълно в реда на нещата да не си перфектен, точно както не е и тя. Много по-важно е да бъдеш щастлив и щастието ти да не зависи от перфектния размер, теглото, цвета на косата или идеалните форми. И всичко се свежда до това да можеш да се приемеш, защото иначе никога няма да намериш щастието.

Деми Мур, Румър Уилис и колко си приличат двете

Открийте разликите: Деми Мур и Румър Уилис

Колко си приличат майка и дъщеря

"Когато се погледнем в огледалото или на снимка, често първо виждаме нещата, които не са наред, а не уникалната си красота", смята Румър. Именно за да вдъхне увереност преди всичко на себе си, тя публикува и видео, в което показва нагледно тялото си без никакви филтри и обработки.