Румър Уилис е от звездните наследници, които са известни на първо място с това кои са техните родители. 33-годишната дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис се подвизава като певица, актриса и модел, но засега не е постигнала особено голям успех, който да й позволи да заблести със собствена светлина.

Румър Уилис, рожден деният й ден и снимките, с които го отбеляза

Снимките, с които Румър Уилис изненада на рождения си ден

Каква беше, каква стана

За сметка на това, Румър трупа последователи в социалните мрежи, където обича да публикува предизвикателни снимки и често прави лични откровения. Те не липсват и в интервютата, които от време на време дава за различни издания.

Пред People например тя изрази огромната си благодарност към своите майка и баща за това, че са съумели да запазят добрия тон помежду си дори и след развода и да отглеждат децата си с общи усилия, за да не усетят те липсата на нито един от двамата.

Снимка 551384

Източник: GettyImages

Бракът на Деми Мур и Брус Уилис продължава от 1987 до 2000 г. Двамата имат три деца - Румър, Талула и Скаут. А днес най-голямата от тях осъзнава колко много е струвало на актьорите да продължат да се разбират и да избягват конфликтите в последните две десетилетия в името на момичетата си.

"Невероятно съм благодарна, че и двамата ми родители са положили толкова усилия през целия ми живот, за да не съм се чувствала никога така, сякаш трябва да избирам между тях", казва Румър.

И допълва, че има много приятели, чиито родители са се развели, когато са били малки, и са гледали как се настройват един срещу друг и ги карат да избират с кого да прекарат празниците например.

А както неведнъж са ни показвали, Деми Мур и Брус Уилис обичат да бъдат заедно по специални поводи и цялото семейство да се забавлява, загърбвайки всякакви предразсъдъци и неразбирателства. Бившите съпрузи дори прекараха известно време заедно в изолация в началото на пандемията в имението в Айдахо - време, което Румър определя като "невероятно".

Дъщерята на актьорите разкрива още, че както те двамата, така и всички други от семейството винаги са се стремяли към "дълбока, смислена и честна комуникация". И така тя се е научила, че точно това е в основата на всяка една връзка - независимо дали е роднинска или пък любовна.

Деми Мур, Румър Уилис, Талула Уилис, Скаут Уилис и фотосесията на актрисата и дъщерите й по бански

Деми Мур и дъщерите й в опасна комбинация

Знаят какво продава

Разбира се, подкрепата също е важна. Именно нея Румър получава в големи дози от майка си и сестрите си, когато решава да откаже цигарите. И е категорична, че именно тази "система за подкрепа", която са изградили в семейството, й е помогнала в това начинание, както и в много други.