Деми Мур обича често да провокира, а дъщерите й все по-уверено вървят по нейните стъпки. Особено Румър, която си умира да се снима по бански и да говори за това колко е важно да обичаш тялото си, дори и да не е перфектно.

Румър Уилис, Деми Мур и морската им ваканция на Санторини

С кого почива Румър Уилис

Дъщерята на Брус е на Санторини

Актрисата има три дъщери, които сме виждали поотделно или в комплект все на снимки в социалните мрежи. А сега е време провокациите им да трупат не само харесвания, а и истински пари.

58-годишната Мур позира в няколко различни плажни тоалета на бранда Andie Swim в компанията на трите си момичета. Няма как да не споменем и факта, че изглеждат по-скоро като сестри, въпреки възрастовата им разлика.

А важното уточнение, което трябва да направим, е, че преди няколко години актрисата купи част от акциите и стана инвеститор в марката. И явно сега е решила, че няма по-добър начин да я изкара на печалба от този да рекламира продуктите й заедно с дъщерите си.

Това, с което Andie Swim се откроява, е, че позволява на бъдещите си купувачи да поръчат колкото модела искат и след това да закупят само тези, които им своят добре, връщайки останалите. Тази идея много се е харесала на Мур и сега я популяризира сред феновете си.

Звездата от "Стриптийз" очевидно е нацелила добра пазарна ниша и сега ще остави името да работи за нея. Е, не и без любезното съдействие на своите Ангели, както ги нарекоха в социалните мрежи, сравнявайки ги с момичетата на Victoria's Secret.