Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм са една от любимите ни и доста секси звездни двойки. Двамата изглеждат истински влюбени и след години семеен живот и се надяваме да не ги сполети съдбата на други известни семейства, като Ирина Шейк и Брадли Купър.

Плод на любовта на Роузи и Джейсън е техният син Джак, който е вече на две години. Родителите му избягват да го показват на публични места и в социалните мрежи, но Хънтингтън-Уайтли направи изключение преди няколко дни.

Красавицата публикува черно-бяла снимка на себе си и сина си и добави описание "Целият ми свят. Само най-доброто за теб." Оказва се, че това е не само обяснение в любов към детето й, но и част от рекламна кампания.

Освен модел, Роузи е и успешна бизнесдама, а поредното й начинание е свързано именно с грижата и любовта към най-малките. В колаборация с голям бранд тя е създала козметична линия за бебета, която гарантира само най-доброто, пише Global News Wire.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, остров Капри и секси ваканцията на модела

Секси ваканцията на Роузи Хънтингтън-Уайтли

Джейсън е наблизо, но ние само гледаме

Любимата на Джейсъм Стейтъм приема доста насериозно грижата за кожата си, както и за тази на своя син. А най-важното за нея е всичко да бъде естествено, без вредна химия. Тя мисли и за доброто на планетата и новата й мисия е именно тази - щастливи бебета, безопасна среда.