Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли са от звездните двойки, които си умираме да виждаме заедно, просто защото изглеждат страхотно. За съжаление, те не обичат да се показват много-много, а предпочитат да се наслаждават един на друг далеч от хорските погледи.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм и какъв баща е актьорът

Роузи Хънтингтън-Уайтли разкрива какъв баща е Джейсън Стейтъм

Но отговаря и на други лични въпроси

E, моделът ни дава от време на време да надникнем в личния им живот с някой и друг кадър, който споделя в профилите си в социалните мрежи.

Последната й публикация се състои от десетина селфита пред огледало в различни тоалети и трябва да стигнем до последното, за да научим приятната изненада - че е отново бременна.

"Та-даа. Рунд 2", пише Роузи към кадрите, които набързо събраха над половин милион харесвания. По снимките можем да съдим, че четвъртият член на семейството им най-вероятно ще се появи в края на тази или началото на следващата година.

Стейтъм и Хънтингтън-Уайтли са заедно от 2010 г. През 2016 се сгодиха, но до сватба така и не стигнали. По думите й, това не им е основен приоритет и чакат правилното време. Година след като актьорът падна на колене, се роди синът им Джак. А сега четиригодишното момче е готово да бъде батко.