Рита Ора и Тайка Уайтити бяха една от впечатляващите двойки на червения килим на MET Gala 2024. Тя - заради доста провокативния си тоалет, а той - заради ролята си на подкрепящ съпруг, който е готов на всичко, дори да остане в сянка, за да блести силно неговата красива съпруга.

Колко секси е Рита Ора в Нова Зеландия в компанията на Тайка Уайтити

Рита Ора е секси и в Нова Зеландия

Не очакваме нищо по-различно

За мнозина именно актьорът и режисьор е по-успешният от двойката, защото има не само състояние от над 15 милиона долара, но и редица успешни филми зад гърба си. Певицата обаче безспорно е по-популярна и интересна за медиите. А двамата заедно явно са доста успешно комбинация.

Уайтити бе определен като "Instagram съпруг", защото се погрижи старателно тоалетът на Рита Ора да изглежда перфектно на всяка снимка. Постара се и сам да направи най-добрите възможни кадри за социалните й мрежи. Истински мъж мечта за всяка съвременна жена.

Снимка 664267

Източник: GettyImages

Съпрузите не пропуснаха да демонстрират и близост на червения килим. А след официалната церемония купонясваха с останалите звезди до ранни зори. И съвсем разбираемо следващите няколко са си отделили за пълен релакс, пише Daily Mail.

На деня след благотворителния бал Рита Ора се възстановяваше със СПА процедури и кратка тренировка. След това двамата с Уайтити са се отправили на кракта почивка с яхта, от която певицата публикува стори в профила си в Instgram.

Провокацията на Рита Ора на British Fashion Awards

Рита Ора отново провокира (с шипове на гърба)

Изпълнителката знае как да привлече вниманието

В него я виждаме по бански и в прегръдките на съпруга си, на когото дава нежна целувка, а около тях е само океана. Заслужена почивка след една наистина запомняща се вечер.