Много хора може и да не одобряват празнуването на Хелоуин, но има и такива, които не виждат нищо лошо в това да се маскират и забавляват.

Хелоуин, зъбите, секундните лепила, TikTok и съветите на зъболекарите

Проклятието на маскарада за Хелоуин

Как да не останем вампири и след празника

Особено в Америка Хелоуин е на голяма почит и всяка година се забавляваме искрено с костюмите на любимите ни известни личности.

Има такива обаче, върху които ни остават очите. Рита Ора по принцип обича да ни провокира редовно, а на Хелоуин направо се опита да ни изкара извън равновесие.

Точно така, това е дявол, но по-различен. Изпълнителката пояснява, че не е имала намерението да се маскира, но след това е видяла какво се случва в социалните мрежи и решила да не остава по-назад.

Рита Ора и новата порция горещи снимки по бански

Рита Ора и секси снимките по бански

Бяхме зажаднели

Ето защо е решила да бъде дявол-градинар, който пие чай съвсем самичък. Ако всички градинари изглеждаха така, то определено нямаше да има изсъхнали градинки.

Дуейн Джонсън, Хелоуин и проблемите с костюма му на Муфаса

Когато си Скалата и костюмът не ти става

Това щеше да бъде най-огромният лъв

Деми Ловато може да изпитва известни сътресения в личен план, но за Хелоуин всичко е точно. Изпълнителката първо реши, че е добра идея да сподели някои от любимите си костюми през годините.

След това пък показа и костюма си за тази година, който може да бъде видян тук. Ловато е кръвожаден секси вампир, който току-що е обядвал или пък вечерял (не сме сигурни кое от двете).

Деми Ловато и какво мисли изпълнителката за гърдите си

Какво мисли Деми Ловато за гърдите си

Открита, както винаги

Деми Ловато пише, че както костюмът, така и гримът са изцяло нейно дело и се гордее с това.