Риана може и да е най-богата певица на света, но това не означава, че е заобиколена от армия слуги, които да изпълняват всичките й прищевки.

Доказателство за това са нови снимки от уикенда, на които 33-годишната звезда спря да си напазарува във веригата супермаркети за органични храни Whole Foods в Ню Йорк.

Тя беше облечена спортно - с джинси, маратонки и бейзболна шапка, но и с няколко наниза перли около врата.

В началото на месеца Forbes обяви на колко възлиза нетното състояние на Риана - 1.7 милиарда долара. Както поясниха от списанието, по-голямата част от тази сума е благодарение на козметичната марка Fenty Beauty, както и линията й бельо Savage by Fenty.

Forbes уточняват, че Fenty Beauty е отговорна за 1.4 милиарда от общото й състояние и дават обяснение за феноменалния успех на марката. "Когато излезе на пазара, тя предлагаше над 40 нюанса фон дьо тен за всякакви типове кожа, а това е нещо, което не много козметични марки предлагаха".

Освен най-богата изпълнителка в света, Риана е и втората най-богата жена в света, която е натрупала богатството си, благодарение на собствените си усилия и работа. Първата е Опра Уинфри.