Риана обича да радва хората в социалните мрежи със секси снимки. Като се има предвид, че последователите ѝ съвсем не са малко, ясно е, че оживлението, което настъпва след всеки неин пост, е във всички краища на света.

Риана, Savage Fenty и поредните снимки по бельо на певицата

Секси провокациите на Риана

Тя го може най-добре

И за да не си помисли някой, че тя иска просто да я гледаме по бельо, този път е решила да ни даде и хубав урок. И да, Риана отново накара милионите си фенове да се замислят, нищо че е със секси провокация.

На снимката певицата е само по сутиен, но има и шапка на главата. Очите ѝ не се виждат, а по бузите ѝ има ивици слънцезащитен крем.

А обяснението е чисто и просто това: "Защитавам меланина ми, докато се опитват да го изкоренят."

Ето как даде да се разбере, че колкото важна е за нея темата за слънцезащитните продукти, толкова е и кожата ѝ.

View this post on Instagram

on

32-годишната певица е известна с грижата за кожата си, особено след като пусна собствена линия продукти за грижа за кожата Fenty Skin. И понеже е работила с множество експерти по красота и грим през годините, тя несъмнено е научила урока си. Знае и как да защитава кожата си от фини линии и бръчки с напредването на възрастта - винаги със слънцезащитен крем.

Риана, Fenty Skin и първите продукти от бялата козметика на певицата

Риана - още по-секси с Fenty Skin

Още новости от нея

На един коментар, в който се поставя под въпрос необходимостта от слънцезащитен крем през зимата, тя отвърна, че репликата му е "невежа".

Това не е учудващо, пише Metro, тъй като певицата е научила по трудния начин колко важен е слънцезащитният крем, дори и за цветнокожите. Това, че е неглежирала използването му в миналото, е довело до хиперпигментация на кожата ѝ в някои области.