Риана е жена с глас, който наистина притежава сила. И не само в музикалните среди, но и отвъд тях, в ролята й на собственик на мултимилионен бизнес и борец за толерантност.

Трите неща, за които все не й остават време, са сън, да кисне екстеншъните си в оцет преди да ги сплете и да проявява капризи. Въпреки че от години е на върха на славата, тя не крие, че и до днес й е странно да бъде в една стая с други известни личности. Тревожността й продължава да е с нея и всеки път, когато застава пред камерите.

Риана смята, че сега се намира в началото на нова ера от своя живот. И определението, което може да даде за себе си в този период, е "бизнесдама". Въпреки това, тя продължава да работи "агресивно" върху новия си албум R9, който все още не знае кога ще пусне на пазара.

Днес изпълнителката усеща, че не може да поставя никакви граници на това, което прави - независимо дали говорим за музика или за бизнес. Просто е правила какво ли не и никога не знае как ще изненада и самата себе си.

А луксозният бранд Fenty Maison е последният връх, който покори. Но и най-голямото й предизвикателство, защото иска да промени модела на функциониране на модната индустрия и да предлага дрехите за продажба веднага след появата им на подиума, а не месеци по-късно, както се прави принципно. И това значи, че всичко трябва да е перфектно.

Като първата тъмнокожа жена начело на луксозен бранд, Риана безспорно пренаписва правилата. И отново го прави с цел отстояване на свободата и равенството - както между половете, така и между расите. Затова прави бельо в размери от XS до 3XL и фон дьо тен в 40 различни нюанса.

Певицата още от малка е свикнала да се бори с несправедливостта, а не да си затваря очите за нея. А покрай живота си в Лондон може да заключи, че расизмът е още жив навсякъде по света. Затова и продължава да се бори с него с всяко свое начинание, зад което категорично стои.

Но новата ера за Риана е не само в професионален, а и в личен план. Наскоро връзката й със саудитския милиардер Хасан Джамил приключи, а откакто навърши 32 години тя не спира да мисли затова, че животът е кратък. И затова няма време да толерира глупости, както и да бъде в сивата среда. Вече всичко за нея е само черно или само бяло. Без компромиси.

За баланс между работата и личния живот не може да говори, защото работата е нейният живот. И е на мнение, че точно сега трябва да работи здраво, за да не й се налага в бъдеще. А тям вижда една голяма промяна, която иска да се случи - да стане майка. След 10 години певицата се шегува, че ще бъде "древна", но ще има три или четири деца.

Риана, коронавирусът и колко милиона дари певицата за борбата с епидемията

Риана се раздава, без да му мисли

Колко щедра е певицата

Ако не успее да намери правилния човек и баща за децата си, Риана е готова да бъде и самотна майка - независимо дали говорим за осиновяване или изкуствено оплождане. Защото тя е на мнение, че щастието е единственото, от което имат нужда децата. И то не е задължително да дойде с наличието на баща.