Откакто стана ясно, че е бременна, Риана даде да се разбере, че няма да прекара този период от живота си скрита от светлините на прожекторите, нито пък, че ще изневери на модния си усет.

Риана, ASAP Rocky и появата им в магазина на Savage X Fenty в Лос Анджелис

Риана с нова изненада за феновете си

Певицата се появи с половинката си ASAP Rocky

Напротив - атрактивната барбадоска певица сияе до половинката си A$AP Rocky, а нейни снимки от различни събития, на които почти винаги демонстрира бременното си коремче, не спират да се появяват в социалните мрежи.

Седмицата на модата в Милано, и по-точно шоуто на Gucci, е поредното събитие, на което Риана се появи с половинката си със запомнящ се и отново доста разголен тоалет. 

Тя е с лилаво палто, под което се вижда вече наедрялото ѝ бременно коремче, носи атрактивна шапка, ярко червено червило и лилави сенки за очи.

От видео на страницата на Women's Wear Daily виждаме появата на двойката на шоуто в петък. Те се спират, за да се поздравят с някои от гостите, включително и с главния редактор на Vogue Анна Уинтур.

Наскоро певицата сподели пред Pеople, че бременността ѝ е дала шанс да бъде още по-креативна с тоалетите си. Тя нарича избора на дрехи хем забавно занимание, хем предизвикателство.

Риана, бременността, музиката и признанията на певицата

Какво избра Риана - бременността или музиката

И задава ли се сватба

"Харесва ми. Радвам се, не трябва да се притеснявам и прикривам корема си. Ако се чувствам малко пухкава, не ми пука! Това е бебе!", казва тя пред изданието.