От доста месеци Янита Янчева обяснява в профила си в Instagram, че е открила друга своя голяма страст - освен фитнеса, разбира се.

Янита Янчева, Мексико и колко секси е под вода

Янита Янчева е секси и под вода

Не сме се и съмнявали в това

Става дума за свободното гмуркане. В няколко различни поста Янчева е споделяла, че чрез гмуркането не само се чувства истински свободна, но и че е преодоляла страховете си. Дори загатва, че се цели в подобряването на рекорди.

А от последния ѝ пост в социалната мрежа разбираме, че е успяла. Фитнес моделът твърди, че е поставила нови три национални рекорда.

Според написаното под поста, Янита Янчева вече държи рекорда за най-дълбокия свободен гмуркач в България при жените. За момента тя не уточнява подробности около рекордите си, но знаем, че ги е поставила в Мексико, където от месеци се подготвя и гмурка.

Янчева пише още, че за нея гмуркането е отлична възможност човек да предизвика себе си и ума си. "За мен това е най-добрата форма на медитация! Изправих се пред страха си от непознатото и дълбоката вода и го преодолях!"

Янита Янчева ни кара да се изпотим - и в преносен, и в буквален смисъл

Янита Янчева ни кара да се изпотим - и в преносен, и в буквален смисъл

Поредната секси тренировка по бански на фитнес модела

Янита Янчева се чувства горда не само от факта, че е преодоляла страха си, но и че е успяла да достигне до тези нива. Тя не пропуска и възможността да благодари на половинката си Тави Кастро, както и на треньора си по свободно гмуркане.