Red Notice вече от седмица се върти по избрани кина в САЩ, а утре, 12 ноември, ще бъде пуснат и в Netflix, където със сигурност ще го гледат много повече хора.

Райън Рейнолдс, Innovator Awards 2021, тревожността, семейството и защо е решил да си вземе почивка от киното

Защо Райън Рейнолдс иска почивка от киното

Дори най-добрите имат своите проблеми

Защото всички очакват да видят какво са ни подготвили Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс и Гал Гадот. И понеже премиерата наближава, рекламите валят. Netflix са решили да се пошегуват с Рейнолдс по доста интересен начин.

На огромен билборд от стрийминг платформата са написали, че Райън Рейнолдс използва акаунта на майка си за Netflix. Дори без какъвто и да било коментар ни става смешно, но това не остана незабелязано и от Дуейн Джонсън, който обича да се шегува с колегата си.

В Instagram под снимка на билборда Скалата написа, че е сигурен, че Рейнодлс не може да победи това. Пояснява също така, че майката на актьора е невероятна жена и не може да си обясни защо синът ѝ се е превърнал в това, което е.

Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, Рексъм и първото посещение на двамата на мач на отбора

Какво направи Райън Рейнолдс за първи път

Футболът в Уелс може и да му хареса

Голям смях пада с тези двамата, а Рейнолдс го направи дори по-смешно. В коментар той се пошегува, че ако трябва да бъде честен, майка му използва неговия акаунт в OnlyFans.